Upside down cake

อัพไซด์ดาวน์เค้ก (upside down cake) เค้ก เนยหอมๆ นุ่ม ๆ มีมานำเสนอคะ เค้กชนิดนี้ทานคู่กับสับปะรดค่ะ สูตรขนมได้จากหนังสือ เค้กอย่างง่ายฉบับปรับปรุง ของอาจารย์  ศรีสมร คงพันธ์  และการทำก็ง่าย เนื้อขนมออกมาดีกว่าที่คิดไว้ค่ะ

สูตรการทำมีดังนี้ค่ะ

  1. ใส่ความเห็น

ใส่ความเห็น

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s

%d bloggers like this: